eplus.com.ua

На останніх секундах: український клуб несподівано вилетів з єврокубків

Июль 30
07:24 2021

Полтавська «Ворскла» завершила боротьбу у 2 раунді кваліфікації Ліги Конференцій. «Ворскла» поступилася фінському клубу КуПС. Після нічиєї на виїзді з рахунком 2:2, у грі у Полтаві українська команда програла у додаткових екстратаймах з рахунком 2:3.

Матч-відповідь пройшов у четвер 29 липня.

Перший тайм «Ворскла» відверто провалила, жодного разу не вдаривши у площину воріт суперника та ледве не пропустивши від фінів. На 30 хвилині Удо міг карати «Ворсклу», але не зумів перекинути м`яча через воротаря Дмитра Різника.

Завершальні 45 хвилин «Ворскла» провела більш яскраво. На 48 хвилині полтавська команда повела в рахунку. Руслан Степанюк з флангу подав у штрафний майданчик прямо на ногу Олівьє Тіллю і той не схибив, пробивши у верхній кут воріт — 1:0. Менше ніж за хвилину фіни відігралися. Джордж Себбан ударом з метрів 19 поцілив у дев’ятку воріт Різника — 1:1.

«Ворскла» не зупинилася і була ближчою до успіху і забила гол на 55 хвилині. Після подачі кутового Олександр Скляр пробив головою і м`яч від оборонця КуПСа зрикошетив і від поперечки воріт залетів у ворота — 2:1.

У доданий арбітром час «Ворскла» повторила свій «подвиг» у Фінляндії, пропустивши на останніх хвилинах. На 94 хвилині фіни після серії ударів таки занесли м`яча у ворота «Ворскли» — 2:2. Далі були два тайми по 15 хвилин.

Вже на початку першого додаткового екстратайму «Ворскла» залишилася у меншості. Пряму червону картку отримав за небезпечну гру Богдан Кушніренко. На 111 хвилині КуПС виходить вперед. Після навісу з флангу Лукас Рангель ударом головою з під двох захисників «Ворскли» пробив у кут воріт — 2:3. За дві хвилини полтавці мали момент зрівняти рахунок, але Артем Челядін не поцілив у ворота з вигідної позиції.

Share

Статьи по теме

Последние новости

Партнеры передадут Украине еще шесть систем Patriot – заявление Шольца

Читать всю статью

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Транспортная компания с высоким стандартом обслуживания и надежности.