eplus.com.ua

Неймар обрав клуб для завершення кар’єри

Июнь 07
22:41 2021

Президент ПСЖ Нассер Аль-Хелаїфі пояснив, чому ніколи не переймався через чутки про ймовірний відхід Неймара з команди.

«Барселона завжди хотіла отримати Неймара назад, це не секрет. Але чи Неймар хотів туди йти? Ні. Це правда, що весь цей час він не до кінця адаптувався до Парижу і Франції. Він любить наше місто і хоче допомогти команді виграти багато трофеїв.

Досягти угоди про новий контракт було нескладно. Я переконаний, що бразилець – один із найкращих гравців у світі. Переговори забрали у нас багато часу через кризу і її вплив на процес. Я не сумнівався, що він продовжить договір, навіть із урахуванням інтересу Барселони.

Ми відмовляли Барсі. Я вважаю, що у каталонського клубу є деякі фінансові проблеми, але це не моя справа. Неймар вірить у наш проект, любить клуб, місто і уболівальників. Він сказав мені, що хоче завершити кар’єру в ПСЖ», – цитує Аль-Хелаїфі L’Equipe.

Нагадаємо, Неймар виступає за паризький клуб з літа 2017 року. Саме тоді бразилець покинув Барселону за 222 млн євро і став найдорожчим гравцем в історії футболу. Додамо, що в минулому сезоні 29-річний форвард провів за ПСЖ 31 матч, забив 17 голів і віддав 11 гольових передач.

Share

Статьи по теме

Последние новости

Сырский посетил горячие точки восточного фронта: детали от Генштаба

Читать всю статью

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Транспортная компания с высоким стандартом обслуживания и надежности.