eplus.com.ua

Курйоз в онлайн-школі: на уроці англійської мови дітям розповідали про Великдень на тлі символіки ЛГБТ

Май 26
09:00 2020

Онлайн-школа регулярно дивує українців помилками та курйозами. Цього разу “постраждав” урок англійської мови, де розповідь про святкування Великодня “запрошеної спікерки” набула неоднозначного забарвлення.

Урок англійської мови для 5 класу, який вийшов в ефір у понеділок, 25 травня, не обійшовся без курйозу. Діти та батьки мали можливість дізнатися, як Великдень святкують ЛГБТ-пари.

Учителька представила глядачам спікера — “фантастичного вчителя” Олену Марченко, яку попросила розповісти про свої сімейні традиції святкування Великодня. Марченко, батьки якої українці, народилася у Великобританії, однак деякий час жила у Німеччині. Вона вийшла на зв’язок на тлі стіни з різнобарвними аксесуарами, серед яких була річ із зображенням веселкового прапора.

Там, сказала вона, в українській громаді заведено було ходити до церкви на Великдень. Вона розповіла про свій яскравий великодній кошик з писанками та про те, як вишила і подарувала рушник своїй… дівчині (спікерка вжила слово girlfriend, яке вживається саме у значенні “моя дівчина”, а не “подруга” — Ред.), яка була з нею за кордоном.

Источник: aspi.com.ua

Share

Статьи по теме

Последние новости

Россия запустила в космос спутник с ядерным вооружением за несколько дней до вторжения в Украину.

Читать всю статью

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Транспортная компания с высоким стандартом обслуживания и надежности.