eplus.com.ua

Ярмоленко вибирає між Галатасараєм та Фенербахче

Июль 04
19:13 2021

Атакувальний півзахисник «Вест Хема» та збірної України Андрій Ярмоленко, який напередодні з національною командою завершив виступи на Євро-2020, незабаром може перейти в один з турецьких клубів.

Інтерес до Ярмоленка проявляють два тамтешніх гранди — «Галатасарай» і «Фенербахче», які хочуть скористатися готовністю «Вест Хема» відпустити українця за невелику компенсацію.

Відзначається, що Ярмоленко через свого агента вже веде активні консультації з приводу трансферу до Туреччини. Можливість пограти в цій країні бачиться для Андрія хорошим шансом показати себе.

«Галатасарай» вже зробив офіційну пропозицію Ярмоленку. У цьому клубі висловили готовність платити українцеві по 2,5 мільйони євро на рік. Після цього на горизонті виник «Фенербахче», де Ярмоленку пообіцяли вже 3 мільйони євро на рік.

Відомо, що Ярмоленко відхилив пропозицію «Галатасарая», вважаючи, що варіант з «Фенербахче» є більш цікавим. Втім, остаточне рішення українець пообіцяв прийняти після закінчення виступів зі збірною України на Євро-2020.

Share

Статьи по теме

Последние новости

Здоровое меню в пасхальные праздники

Читать всю статью

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Транспортная компания с высоким стандартом обслуживания и надежности.