eplus.com.ua

СК «Дніпро-1» перед зборами попрощався з капітаном команди

Январь 14
11:08 2021

MR KZ

СК «Дніпро-1», який 10 січня офіційно вийшов з відпустки, перед зимовими зборами в Туреччині залишився без капітана. 11 січня президент дніпровського клубу повідомив, що 37-річний півзахисник Сергій Кравченко більше не буде виступати в команді.

«У житті кожного футболіста настає момент, коли потрібно вішати бутси на цвях. Такий час, мабуть, настав для нашого капітана. Насправді, це один з найважчих моментів для того, хто закоханий в професію футболіста. Сергій Кравченко є дуже професійним і відповідальним футболістом, цілеспрямованим. Він — один із стовпів, на яких створювався СК «Дніпро-1». І у мене є тільки слова подяки. Він ділився своїм авторитетом, досвідом і підтягував молодь, починаючи з Другої ліги.

Хочу сказати «до побачення», але не назавжди. Я очікую, що його талант ще розкриється на тренерському або адміністративній ниві в складі СК «Дніпро-1». Так, Сергій хоче ще грати, і він має право на реалізацію свого бажання. Але все ж ми розраховуємо на нього як на функціонера або як на тренера. До побачення, капітан», — цитує слова Берези джерело Metaratings з посиланням на офіційний сайт СК« Дніпро-1».

Сергій Кравченко за час своєї кар’єри виступав у складах «Ворскли», «Динамо», «Дніпра», «Волині» після чого перейшов в СК «Дніпро-1». В активі Кравченко також 10 матчів за національну збірну України.

Share

Статьи по теме

Последние новости

Шива "Разрушитель": ученые показали крупнейшего в истории динозавра, найденного в Аргентине

Читать всю статью

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Транспортная компания с высоким стандартом обслуживания и надежности.