eplus.com.ua

Лікарі заборонили Бесєдіну летіти на матч Україна — Англія

Июль 02
01:04 2021

Глава Української асоціації футболу (УАФ) Андрій Павелко повідомив про те, що лікарі заборонили Артему Бесєдіну летіти в Рим на матч 1/4 фіналу Євро-2020 Україна — Англія (3 липня):

«Лікарі збірної і «Динамо» не дозволяють зараз виліт Бесєдіна до команди. Ми йому таку можливість дали, щоб він поїхав разом з дружиною в Рим і підтримував на трибуні нашу збірну. На жаль, лікар «Динамо» і лікар збірної заборонили такий переліт.

Зараз Артем буде проходити реабілітацію, буде лікуватися. Бажаємо якомога швидше повернутися на поле. Він нам дуже і дуже потрібен, нашій збірній, уболівальникам. Віримо, що Бесєдін якомога швидше повернеться в футбол і буде радувати нас своєю грою.

А ми цінуємо його ігрові, бійцівські якості. Ця перемога збірної була присвячена саме йому. У наступному матчі збірна гратиме для наших уболівальників і особисто для Бесєдіна.

Це історичний матч. Наша збірна вперше вийшла з групи. Вперше вийшли в 1/4 фіналу. Сподіваюся, це буде і далі продовжуватися, це вперше в історії. Дуже важливо, щоб такі емоції запам’яталися нашим уболівальникам».

Нагадаємо, Бесєдін отримав важку травму коліна в овертаймі матчу 1/8 фіналу Євро-2020 проти Швеції (перемога 2:1). Форвард «Динамо» вибув з гри на півроку.

Share

Статьи по теме

Последние новости

В топе танкист, штурмовик и огнеметчик: кто в Украине зарабатывает больше всего

Читать всю статью

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Транспортная компания с высоким стандартом обслуживания и надежности.