Зарядки для електромобілів Schneider Electric — різновиди та переваги зарядок бренду

15:48 2024

Зростання кількості транспорту, оснащеного електродвигунами, створило одну проблему — відсутність відповідної інфраструктури, яка дає змогу проводити зарядку акумуляторних батарей у різних місцях. Одним із рішень стало встановлення відповідних установок у різних точках — на парковках, біля кафе, ресторанів та розважальних комплексів.

Зарядні станції для електромобілів Schneider Electric фото

При цьому особливою популярністю користуються зарядки для електромобілів Schneider Electric, які забезпечують максимальну надійність та простоту експлуатації. Вироби бренду чудово поєднують у собі високу швидкість проведення зарядки, якість складання самої станції. Також важливим є наявність додаткового обладнання, що помітно розширює можливості використання.

Schneider Electric відстежує тенденції ринку та співпрацює з компаніями, що виробляють електрокари. Це дозволяє впроваджувати передові технології, що повністю відповідають потребам сучасності. Слід зазначити, що саме Schneider Electric стала першою компанією виробником станцій зарядок для електрокарів, яка отримала сертифікат ZE Ready. Цей сертифікат має стандартизувати електрозаправні станції та блоки зарядок безпосередньо автомобілів. Таким чином вдасться позбутися плутанини при використанні різних типів кабелів для підключення, що дозволить зосередитися виключно на вдосконаленні зарядних установок.

Зарядні станції для електромобілів Schneider Electric — різноманітність вибору

В асортименті бренду представлені вироби, призначені для встановлення на різних об’єктах:

• Персональні гаражні установки.
  • Станції для встановлення на підземних паркінгах.
  • Блоки для монтажу на відкритих стоянках поблизу різних закладів.

Зарядні станції для електромобілів Schneider Electric можуть відрізнятися за способом монтажу. Виділяється кілька варіантів виробів:

• Встановлення на стіну.
  • Підлога.
  • Вироби переносні.

Вироби бренду мають ще одну вигідну відмінність від більшості конкурентів — наявність високоякісної ізоляції від пилу та вологи. Ступінь захисту складає IP54/IP65. Це дозволяє зарядним станціям настінним для паркінгу EVlink Parking та іншій продукції бренду повністю відповідати міжнародним стандартам. Вся продукція має міжнародні сертифікати IEC 61851, E.V. Ready, Z.E. Ready.

Переваги зарядних станцій Schneider Electric

Продукція бренду стала популярною завдяки низці переваг:

• Здійснення зарядки займає в 3-9 разів менше часу порівняно з аналогами та звичайними розетками.
  • Можливість мінімізувати випадки вандалізму за допомогою надійної фіксації кабелю у роз’ємі під час проведення зарядки.
  • Наявність функції регулювання споживаної потужності.
  • Доступність кількох варіантів роз’ємів — Т1 (для США, Азії), Т2 (для європейських країн).
  • Стійкі до механічного впливу корпусу з металу та пластику.
  • Доступний функціонал застосування RFID карт для контролю доступу та ведення журналу експлуатації.
  • Можливість одночасного заряджання 2 автомобілів при використанні зарядних станцій EVlink Parking.
  • Можлива інтеграція станції до загальних систем управління будівлями — BMS.
  • Виробник надає гарантію на всі вироби — 3 роки.

Таким чином, продукція бренду вигідно відрізняється не тільки від звичної багатьом зарядки від розетки, а й від більшості конкурентів у своїй ніші.

Принцип роботи зарядної станції для електромобіля Schneider Electric

Зарядні станції цього бренду працюють за принципом перетворення змінного струму з високою напругою (220 або 380) на постійний струм, напруга якого відповідає параметрам акумуляторної батареї автомобіля.

Ключовим елементом ланцюга при зарядці електромобіля є контролер. Він відповідає за визначення максимальної сили струму, яка може подаватися на батарею та автоматично регулює цей параметр у момент заряджання. Також він забезпечує припинення подачі електрики при досягненні 100% заряджання.

Саме зарядки для електромобілів Schneider Electric сьогодні користуються найбільшою популярністю серед користувачів у багатьох країнах світу.