eplus.com.ua

Памперси для дорослих: великий вибір у магазині «СУХО»

Май 31
07:48 2024

Памперси для дорослих — це гігієнічні засоби, які суттєво полегшують турботу про важкохворих та покращують якість їхнього життя. Також вони дають можливість людям, що мають проблеми з сечостатевою системою, жити активно та повноцінно.

Памперси для дорослих: специфіка та особливості

Підгузники для дорослих людей за призначенням та структурою є аналогом дитячих засобів. При цьому вони відрізняються розмірами та поглинальною здатністю.

Конструкція підгузника складається з кількох шарів, кожен з яких виконує свою функцію:

  • нижній є вологонепроникним, завдяки йому виділення не потрапляють на одяг чи постіль;
  • середній має вологовбираючі властивості — він перетворює рідину на гель і утримує її всередині;
  • верхній — з м’якого матеріалу для комфортного використання.

Ще однією корисною функцією памперсів є наявність у складі спеціальних компонентів, які нейтралізують неприємні запахи.

Підгузники для дорослих мають анатомічну будову. Завдяки цьому вони не викликають незручностей, не помітні під одягом та не заважають рухам за умови правильно підібраного розміру.

Розміри памперсів мають градацію, що відповідає розмірам одягу. При виборі потрібно орієнтуватися на об’єм талії. Також є вироби, розраховані на людей з великою вагою. Необхідно вибирати памперси потрібного розміру. Надто великі недостатньо прилягають до тіла, тому можуть протікати.

Важливою характеристикою гігієнічних засобів є їх властивість поглинати рідину. Виробники пропонують памперси з середнім, високим або максимальним рівнем вбирання вологи. Ще однією особливістю виробів є наявність та розміщення липучок.

Підгузники для дорослих: застосування та критерії вибору

Використання підгузників для дорослих може бути тимчасовим або регулярним. Вони можуть знадобитися в таких ситуаціях:

  • відновлення у післяопераційний період, коли заборонено вставати з ліжка;
  • при травмах опорно-рухового апарату;
  • для важкохворих, які надовго втратили рухливість;
  • для людей, що мають тимчасове або хронічне нетримання сечі чи калу;
  • для пацієнтів, які не можуть контролювати справляння фізіологічних потреб внаслідок патологічних або вікових змін у роботі мозку.

Також памперси можуть знадобитися здоровим людям, які під час виконання професійних обов’язків не мають можливості вчасно відвідувати вбиральню.

Під час вибору памперсів для конкретної людини необхідно звернути увагу на розмір та поглинальні властивості. Величина виробів варіюється у діапазоні від XS до XL, на талію від менше 55 см до понад 130 см відповідно.

Щодо рівня поглинання рідини то бажано на ніч або для лежачих хворих купувати вироби з високим або максимальним обсягом вбирання. При легкій формі нетримання вистачить памперсів з середнім ступенем. Від цього показника напряму залежить час користування памперсом. Необхідно міняти підгузники вчасно, щоб запобігти протіканню та появі попрілостей на шкірі.

Підгузники випускають з липучками або у формі трусиків. Другий різновид є оптимальним для людей, що ведуть активний спосіб життя. Застібки можуть знаходитися з боків, на спині чи животі, що дає змогу обрати найкомфортніший варіант.

Важливо, щоб верхній шар засобів був дихаючим та гіпоалергенним. Неякісні памперси можуть викликати подразнення та дискомфорт. Для додаткової зручності використання деякі підгузники мають індикатор наповнення, додаткові бортики для захисту від протікання, багаторазові застібки.

Великий асортимент памперсів для дорослих пропонує інтернет-магазин «CYXO». В нашому каталозі ви знайдете товари високої якості від перевірених торгових марок.

 

Share

Статьи по теме

Последние новости

В Беларуси было громко: OSINT-проект зафиксировал взрыв Shahed-136

Читать всю статью

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Транспортная компания с высоким стандартом обслуживания и надежности.