eplus.com.ua

Володарі електромобілів Tesla отримають власний сайт знайомств

Август 22
18:12 2020

Маск повідомив про запуск програми для знайомств під назвою Tesla Dating. Мета нового проекту — об'єднати справжніх цінителів автомобіля Tesla, адже вкрай важливо формувати навколо себе правильне оточення, яка поділяє спільні цінності. Про це повідомляє портал Business Insider.

В даний час розробляється додаток під назвою Tesla Dating, призначений виключно для перевірених власників Tesla. Налаштування програми схоже з налаштуванням Tinder або Bumble, за винятком того, що єдині люди, які з'являються в додатку, — це власники електромобілів Tesla.

kYzSRhwHbGxg72bdWK57E5WjNzwdBVrJ.jpg (83 KB)

Ця програма створена Аджітпалом Гревалом, самопроголошеним "підприємцем в галузі електронної комерції" і фахівцем Tesla, що живе в Канаді. Гревал розповів Business Insider, що вирішив створити додаток після того, як зрозумів, що власники Tesla хочуть говорити тільки про одне: як сильно вони люблять свої Tesla.

Tesla Dating все ще знаходиться на "ранній стадії" розробки, але Гревал запусти веб-сайт, на якому зацікавлені користувачі можуть підписатися на ранній доступ до "ексклюзивної спільноти однодумців Ілона Маска". За словами Гревал, з моменту запуску веб-сайту в середу понад 160 людей підписалися на лист очікування.

Ідея додатку Tesla Dating заснована на лояльних прихильниках Tesla і Маска, її генерального директора. Власники Tesla відомі тим, що стежать за тим, щоб всі інші знали, що вони володіють — і беззастережно люблять — один з електромобілів, найдешевша модель якого коштує від 38000 доларів. Однак шанувальники Ілона Маска ще більш палкі: вони поклоняються плодовитій і неоднозначній присутності мільярдера в Twitter і критикують журналістів і критиків, які пишуть про нього що-небудь негативне в Інтернеті.

Источник: it.comments.ua

Share

Статьи по теме

Последние новости

В ГУР показали, как уничтожили российский ЗРК "Оса" fpv-дроном

Читать всю статью

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Транспортная компания с высоким стандартом обслуживания и надежности.