eplus.com.ua

У РНБО нагородили переможців першого в Україні онлайн-хакатону з кібербезпеки

Июнь 10
19:28 2020

Секретар РНБО України Олексій Данилов та Заступник Секретаря РНБО України Сергій Демедюк нагородили переможців першого в Україні онлайн-хакатону «Говерла» для суб’єктів Закону України «Про основні засади забезпечення кібербезпеки України» та працівників критичної інфраструктури, проведеного Національним координаційним центром кібербезпеки при РНБО України та фондом CRDF Global в Україні.

Про це повідомляє пресслужба РНБО.

О. Данілов зазначив, що подібні заходи надзвичайно актуальні і відповідають вимогам часу. «Вкотре хочу наголосити, що традиційні війни відходять в минуле, сучасні загрози мають кібернетичний та біологічний характер, а також актуальним є питання протистояння у космосі. Події останнього часу навколо пандемії довели це», — сказав він, підкресливши важливість посилення співпраці між державним та приватним сектором у сфері протидії кіберзагрозам.

Заступник Секретаря РНБО України С. Демедюк зазначив, що онлайн-хакатон дав можливість фахівцям державних структур та приватних компаній продемонструвати свої навички на практиці та виробити спільні підходи до реагування на кіберінциденти.

Переможці онлайн-хакатону поділилися позитивними враженнями, відзначивши елемент змагальності та цінність практичного досвіду.

За результатами штабних кібернавчань найвищих показників досягли представники червоної команди етичних хакерів: представники компаній Cyber Unit, ITLab, Berezha Security, 10Guards.

Источник: day.kyiv.ua

Share

Статьи по теме

Последние новости

«Земная Жила»: как состояние сухожилий влияет на весь организм

Читать всю статью

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Транспортная компания с высоким стандартом обслуживания и надежности.