eplus.com.ua

Футбольні бутси Adidas X Speedportal: які переваги вони дають гравцям?

Май 22
15:37 2023

Adidas продовжує змагатися з Nike за звання виробника найкращого футбольного взуття. Зокрема в категорії швидкісних бутсів компанія нещодавно представила новинку Speedportal, в якій поєднується все найкраще з лінійки X — якість, технології, відчуття. Безумовно, перед нами одна з моделей, що представляє золоту добу швидкісних футбольних бутсів. Дізнайтесь, що саме робить Adidas X Speedportal особливими та які переваги дають гравцям ці бутси.

 

Adidas X Speedportal — «портальна гармата»?

Відома лінійка футбольних бутсів Adidas X поповнилася новою моделлю Speedportal (https://www.r-gol.com/uk/adidas-x). Як підказує назва, головну увагу дизайнери присвятили швидкості та маневреності. Дійсно, нові бутси можна назвати «портальною гарматою», посилаючись на відомий анімаційний телесеріал «Рік та Морті». Адже головною ідею, яку було взято за основу під час створення Speedportal, була багатовимірна швидкість. Ця концепція демонструє те, як розвивався футбол впродовж останніх років.

Як стверджують у компанії Adidas, головне завдання полягало в тому, щоб правильно зрозуміти гру та місце швидкості у ній. Швидкісне просування гравця по прямій траєкторії сьогодні має не таке велике значення, як раніше. Набагато важливіше забезпечити швидкість в різних моментах. У сучасному футболі набагато більше динамізму та пресингу, натомість часу на володіння м’ячем стає менше, а гравці повинні реагувати, приймати рішення та діяти швидше. Саме це враховує ідея багатовимірної швидкості, яку Adidas реалізують у своїх нових бутсах.

Які переваги мають бутси Adidas X Speedportal?

Робота над новим спортивним взуттям тривала понад два роки. Основою для цієї розробки стали не лише попередні напрацювання компанії, а й думки самих гравців та їхніх тренерів. В моделях «+», які не мають шнурівки, можна побачити виступи таких зірок, як Сон Хен Мін, Джеймі Варді та Габріел Жесус. Adidas X Speedportal.1 зі шнурівкою обирають Ліонель Мессі, Карім Бензема, Мохаммед Салах. Обидві топові моделі завдяки своїй складній високотехнологічній конструкції забезпечують надійну фіксацію та чудове відчуття м’яча. У нижчих моделях використовуються простіші матеріали, проте зберігається яскравий оновлений дизайн. Такі бутси гарантовано стануть у пригоді юним гравцям під час їхніх виступів і тренувань. Значною допомогою під час тренувань, спрямованих на розвиток швидкості, спритності, контролю м’яча та інших навичок гравця є тренувальні фішки та конуси (https://www.r-gol.com/uk/fishki-i-konusi).

Ще однією сильною стороною бутсів Adidas X завжди була зручність гри, а також можливості, які відкривались перед гравцями завдяки цій якості. Speedportal так само забезпечують «близький контакт» з м’ячем завдяки тонкому верху. Крім того, нова модель отримала дещо більше місця в передній частині, що гарантовано оцінять гравці з широкою стопою. Традиційно Adidas представили моделі з підошвою для гри на різних покриттях.

Зазначається, що Speedportal мають багато спільного з попередньою моделлю Speedflow (https://www.r-gol.com/uk/adidas-x-speedflow), яка також характеризується високою чутливістю і малою вагою. Як шнуровані, так і нешнуровані бутси Speedflow мають чудову посадку на нозі, гарантують прекрасне відчуття м’яча та, звісно, швидкість, яку можна легко розвивати. Який варіант потрібен саме вам? Головна відмінність між цими двома різновидами все ж полягає фіксації та відчутті м’яча. Традиційна шнурівка у цьому випадку залишається поза конкуренцією. З іншого боку, якщо вам до вподоби легкість та мінімалізм, то найкращим варіантом будуть, звичайно, бутси без шнурівки.

Share

Статьи по теме

Последние новости

В руководстве Нацполиции сделали неожиданное заявление по поводу подозреваемого в убийстве Фарион

Читать всю статью

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Транспортная компания с высоким стандартом обслуживания и надежности.