eplus.com.ua

Чоловік перерахував шахраям 147 тисяч гривень за віртуальний автомобіль

Сентябрь 22
20:03 2020

Житель Кременецького району, що на Тернопільщині потрапив у пастку аферистів та, через власну «сліпу» довіру, втратив майже 150 000 гривень.

Чоловік знайшов м мережі Інтернет вигідну пропозицію про продаж іноманки і зв’язався з продавцем, аби якнайшвидше придбати бажане авто.

— Пготерпілий обумовив умови догорову, за яким він здійснив декілька транзакцій на загальну суму 147028 гривень, за що мав отримати авто. Однак як тільки аферист отримав бажану суму — вимкнув телефон й більше на зв’язок не виходив, — інформують правоохоронці.

Поліцейські внесли відомості про подію в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до статті 190 Кримінального кодексу України. За даним фактом працівники територіального підрозділу розпочали досудове розслідування.

Правоохоронці Тернопільщини вкотре закликають мешканців краю не робити подібні помилки і здійснювати подібного роду покупки в офіційних торгових представників. Адже аферисти, які розміщують в Інтернеті таку інформацію, мають на меті одне – збагатитися за рахунок довірливих громадян.

Источник: ternopoliany.te.ua

Share

Статьи по теме

Последние новости

Убытки в 350 тыс. грн на ремонте укрытия: на Одесчине чиновница получила подозрение

Читать всю статью

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Транспортная компания с высоким стандартом обслуживания и надежности.